jueves, 17 de enero de 2008

11 treballadors de Frape s´han tancat aquest vespre a la Catedral

x La Haine - Barcelona
Avui, treballadors de Frape Behr han protagonitzat avui una nova acció acordada per l'Assemblea de Treballadors. En aquesta ocasió, mentre una concentració convocada des del Comitè de Suport als Treballadors de Frape Behr aglutinava a unes 100 persones entre treballadors de la plantilla, familiars, amics i militants de les organitzacions obreres i socials convocans, un grup d'11 treballadors han entrat a la Catedral de Barcelona.

L'acció, que ve emmarcada dins la campanya de denúncia de la connivència de la Generalitat davant el tancament patronal decretat per la direcció de l'empresa, el "lock-out", ha aconseguit que avui 11 treballadors de la plantilla hagin pogut entrar a la Catedral de Barcelona i s'han tancat dins la mateixa. Finalment, han aconseguit tancar-se i passaran la nit dins.

Des de CNT, mostrar el nostre suport als companys tancats. Un cop més, els treballadors de Frape Behr estan donant un exemple de lluita i rebel·lia al no acceptar un cop i un altre la coacció de l'empresa, i la seva dignitat ha posat en evidència que aquells que ens governen no en tenen.

La lluita a Frape no s'atura!
Mira també:
http://barcelona.cnt.es
http://cnt-frape.blogspot.com

jornadas culturales SOV de Valencia

MARTES DIA 7-- MANI EN VALENCIA

MARTES DIA 7-- MANI EN VALENCIA
NO a la directiva de la verguenza