martes, 29 de enero de 2008

Diverses agressions per part d'un grup neonazi el passat cap de setmana a València.

Segons informen diverses fonts, un grup de skins neonazis s'ha dedicat el passat cap de setmana a agredir diverses persones per distints barris València. Els agressors haurien apallissat diversos joves als barris d' Amistat, Benimaclet i Saïdia, i al poble de Meliana. Una de les víctimes hagué d'estar hospitalitzada per les ferides patides.No és la primera vegada que aquests individus ixen de cacera per la ciutat, ja que algunes fonts asseguren haver identificat alguns dels agressors, ben coneguts dins el món ultra i amb un llarg historial violent.

Segons han denunciat diverses fonts, un grup format per entre 4 i 10 skinheads neonazis s'ha dedicat aquest passat cap de setmana a apallissar indiscriminadament diverses persones per distints punts de la ciutat de València i rodalies. Els agressors circulaven en un o diversos vehicles pels voltants de diverses zones d'oci de la ciutat, a l'espera de caçar alguna persona sola i agredir-la brutalment. Una xica que es trobava pels voltants de la plaça del cedre, al barri de l'Amistat, va patir diverses contusions després d'haver sigut assaltada per un grup de skins que es van baixar d'un cotxe i començaren a agredir-la sense cap explicació. La mateixa nit i pressumptament el mateix grup, s'hauria desplaçat al barri de Benimaclet, on van agredir també un jove. Més tard, a les afores d'una sala de concerts de Meliana, un altre xic va patir una brutal agressió per la que va haver d'ingressar a l'hospital un parell de dies. En tots els cassos, les descripcions coincideixen, i el modus operandi també, pel que resulta prou evident pensar que es tracta del mateix grup de persones, algunes d'elles velles conegudes ja per les seues habituals caceres i episodis violents.

Es desoneix si la policia ha efectuat alguna detenció tot i que les víctimes han presentat denúncia.

Des d'aci volem animar a tots els que hagen sofert una agressió a que denuncien, ja que la impunitat d'aquests individus es basa en la negativa a denunciar de nombroses víctimes.

No hay comentarios:

jornadas culturales SOV de Valencia

MARTES DIA 7-- MANI EN VALENCIA

MARTES DIA 7-- MANI EN VALENCIA
NO a la directiva de la verguenza