viernes, 1 de febrero de 2008

El proper dissabte 9 de febrer…


Des de fa uns anys els treballadors i treballadores hem vist com el nostre poder adquisitiu i el nivell de vida ha anat disminuint a marxes forçades. Fa 10 anys que els salaris no augmenten mentre els preus dels productes més bàsics no paren de pujar.

El mateix passa amb les ridícules pensions, que després d’estar treballant tota la vida, condemnen als jubilats a viure en condicions pèssimes. Amb el preu de la vivenda i la soga de les hipoteques, els treballadors vivim intranquils sense parar de pensar com pagarem els deutes, com podem arribar a final de mes, que será del nostre futur incert… ens acaba envoltant una horrible sensació de depressió.

D’aquesta situació se n’aprofiten els empresaris que, des del moment en que ens contracten, ens fan el xantatge de ser acomiadats si protestem per les condicions laborals, com és el cas de Caprabo i d’Expo-einess (d’entre molts altres). Les lleis en matèria laboral són paper mullat. Comissions Obreres i UGT estan pactant amb la patronal i el govern reformes laborals i convenis nefastos per als/les treballadors/es sense tan sols consultar-nos, i que poc a poc fan que anem perdent drets i estem més indefensos davant dels empresaris.

Com es petita la nostra desgràcia, encara hem de suportar els polítics de torn que presumeixen de la bonança econòmica que vivim, sempre tenint en compte, es clar, només els beneficis empresarials. Esta clar que els treballadors i treballadores no tenim cap més importància per a ells, ens utilitzen com a simple mà d’obra per a l’economia.

Totes aquestes amenaces que patim per part de l’empresariat no són més que un engany per fer-nos agafar por i que no ens organitzem. Volen que cadascú miri per sí mateix i intenti sortir d’aquest vaixell que s’esta enfonsant, aquesta és la seva estratègia. La estrategia del “salvi’s qui pugui!”, mentre les condicions de vida i de treball de tots van empitjorant cada vegada més.

Si creus que això no va amb tu perquè tens un treball acceptable, quin futur deixaràs als teus fills i nets? I si encara no treballes, quines condicions laborals et trobaràs quan vagis a buscar feina? I quin futur hi ha per les pensions quan ens toqui a nosaltres?

Treballador/a, Estudiant/a, Aturat/da, Pensionista!! La passivitat només ens porta a seguir perdent!!

CONTRA LA PUJADA DE PREUS,
CONTRA EL DIFÍCIL ACCÉS A LA VIVENDA,
CONTRA LA PRECARIETAT LABORAL,
CONTRA LA RETIRADA DE LES PENSIONS,
I CONTRA LA POLÍTICA LABORAL D’EMPRESES COM CAPRABO I EXPOEINESS

DISSABTE 9 DE FEBRER DE 2008
MANIFESTACIÓ!!!

A les 17h. davant dels Jutjats de Terrassa. Anirem des de la Rambla Egara fins la Plaça Vella, on es realitzarà un míting.

No hay comentarios:

jornadas culturales SOV de Valencia

MARTES DIA 7-- MANI EN VALENCIA

MARTES DIA 7-- MANI EN VALENCIA
NO a la directiva de la verguenza